Ruim 220 bedrijven gescout voor HillenraadTech50

De noodgedwongen adempauze met de HillenraadTech50 is benut om het speelveld nog beter in kaart te brengen. Hierdoor zijn meer dan 220 tech-bedrijven gescout die zich bezighouden met tuinbouw in de breedste zin van het woord. Begrijpelijk zijn dit niet alleen in Nederland gevestigde bedrijven. Een uitermate uitdagend startpunt voor het samenstellen van de HillenraadTech50.

Als we de maatschappij, economie en beurskoersen volgen gaat het vooral over technologie, online en de impact van technologie op onze manier van denken, doen en voelen. Dat geldt ook voor de tuinbouw. Uiteraard met een fantastische uitgangspositie: tuinbouw is relevanter dan ooit. Het gaat over gezond, vers, efficiënt omgaan met grondstoffen en energie en over lokaal en autonoom telen. Nieuwe technologieën worden in rap tempo betaalbaar en haalbaar en maken veel meer mogelijk. Dat biedt de spelers van vandaag extra kansen, maar trekt ook veel nieuwe partijen van buiten aan.

Internationaal speelveld

Pakweg de helft van het speelveld omvat in Nederland gevestigde bedrijven, de rest komt vooral uit de Verenigde Staten, Engeland en Israël. Waarschijnlijk hebben we nog steeds een blinde vlek voor wat er in China gebeurt, maar die informatie is moeilijk toegankelijk. Hillenraad100 heeft voor de totstandkoming van de Tech50 vele bedrijven op de radar van startup tot volwassen onderneming en verdeeld over 13 categorieën. De gescoute bedrijven variëren van 2 tot 5.000 medewerkers en bieden wereldwijd aan ruim 27.500 medewerkers een zeer uitdagende en inspirerende job!

Aan iedereen die na het lezen van bovenstaand kentallen denkt: hier wil ik bij zijn! Aan deze competitie wil ik meedoen. Dat kan! Meld je aan en doe mee met de competitie om geselecteerd te worden tot de 50 meest aansprekende tuinbouw tech-ondernemingen van 2021: de HillenraadTech50.

Aanmelden

Op de website www.Tech50.nl kan men zich aanmelden voor deelname aan de competitie. Ook kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de mailings over een aantal sexy Tech50-kandidaten in de spotlights.