TECH50-event

Tijdens het HillenraadTECH50-event op 28 oktober 2021 maken we eenmalig de top 50 van meest toonaangevende techniek- en technologieondernemingen in de Nederlandse tuinbouw bekend. We doen dit in een unieke setting en met de aanwezigheid van de dga/ceo en een van hun tech-talenten!

Keynote spreker Koert van Mensvoort van Next Nature zal de TECH50-gasten inspireren met een vooruitblik op de symbiose tussen natuur en technologie Want technology is onze next nature! Hij dompelt ons onder in hoe technologie een eigen natuurlijke dynamiek ontwikkelt en maakt de nieuwe verbindingen zichtbaar tussen biosfeer en technosfeer.

 

AANMELDEN of AFMELDEN

Meld vóór 12 oktober op deze website of we op uw komst kunnen rekenen en met welke talentvolle man óf vrouw van uw organisatie u onze speciale gast zal zijn. Na ballotage ontvangt u beide een entreebewijs voor dit grensverleggende event. Het exclusieve HillenraadTECH50-event is uitsluitend toegankelijk voor gasten met een op naam gesteld entreebewijs en een geldig Coronatoegangsbewijs. Gasten worden op 28 oktober gevraagd via zich te legitimeren.

 

Graag verwelkomen wij u en uw tech-talent op 28 oktober in Leiden!

 

Dresscode voor het HillenraadTECH50-event is een look die ‘bij toeval’ perfect gestyled is, namelijk Casual Chic. De Casual Chic dresscode vraagt in feite dat u netjes voor de dag komt, maar niet per se in vol ornaat. U gaat gekleed in een fraaie, bewust uitgekozen outfit.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Hillenraad100 via 0174 610 438 of info@hillenraad100.nl

Programma

19.30 – 20.00 uur Ontvangst
20.00 – 22.30 uur HillenraadTECH50-event met bekendmaking top 50 tech-ondernemingen én spraakmakende keynote
22.30 – 23.59 uur Afterparty en netwerkborrel

Koert van Mensvoort – Next Nature

Virtuele werelden, geprint voedsel, levende steden en wilde robots. We worden zo omringd door technologie dat het onze ‘next nature’ wordt. Het klinkt abstract, maar het is juist heel dichtbij; auto’s rijden zichzelf en hartkleppen worden geprint. De invloed van de mens op de aarde kan nauwelijks nog worden onderschat. Denk aan klimaatverandering, verstedelijking of genetische manipulatie. Ongerepte Natuur bestaat bijna niet meer. Tegelijkertijd is onze technologische omgeving zó ingewikkeld geworden dat er een nieuw soort natuur ontstaat: die is door mensen gemaakt.

Zoals de bijen en de bloemen in een wederzijds afhankelijke relatie zijn geëvolueerd, zo is de mens van technologie afhankelijk, maar ook andersom. De mens is van nature technologisch. Al sinds de allereerste dag dat we mens zijn produceren we technologie. Dat is volstrekt natuurlijk en menselijk. Wel is onze technologie inmiddels zo complex en alomtegenwoordig dat ze een eigen natuurlijke dynamiek ontwikkelt, die we nog beter moeten leren kennen.

Presentatie – Karlijn Meinders

Voor de Techniektour op BNR nieuwsradio gaat presentator Karlijn Meinders iedere week in een reportage op zoek naar de techniek achter alledaagse dingen en activiteiten in ons leven. Techniek die je vaak niet ziet en waar we vaak niet eens van weten dat het bestaat, maar die wel onmisbaar is voor het functioneren van onze samenleving nu en in de toekomst.

Aanmelden

Graag verwelkomen wij u en uw tech-talent op 28 oktober. Meld u op deze pagina vóór 12 oktober aan.

Binnen 2 werkdagen ontvangt u beiden na goedkeuring per mail een bevestiging. Deze bevestiging is op naam, niet overdraagbaar en dient samen met uw geldige Coronatoegangsbewijs als toegangsbewijs op 28 oktober.

 

verplicht inloggen

Heeft u vragen over uw uitnodiging? Neem dan contact met ons op.

Route en parkeren

Het HillenraadTECH50-event organiseren we dit jaar in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Naturalis is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

 

Het navigatieadres is:
Darwinweg 2
2333 CR Leiden

 

Wij ontvangen u en uw tech-talent graag bij de hoofdingang voor een duik in de tuinbouwtech.

Als trotse hoofdsponsor van het HillenraadTECH50-event stimuleert Priva ondernemers die met technologische innovatie bijdragen aan een duurzame toekomst waarbij mensen kunnen genieten van een gezonde werk- en leefomgeving met veilig en voedzaam voedsel.

Contact

Heeft u voorafgaand aan het HillenraadTECH50-event vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met de organisatie via: info@hillenraad100.nl. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

U kunt uiteraard ook telefonisch uw vraag stellen. Belt u dan met 0174 610 438

De organisatie van het HillenraadTECH50-event is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur