Home

Tijdens het HillenraadSUB40-event op 1 november 2018 brengen we The Next Generation Leaders in de tuinbouwsector bij elkaar. Op dit speciale thema-event maken we eenmalig de top 40 van meest aantrekkelijke bedrijven voor de SUB40-ers in de tuinbouwsector bekend. De SUB40- magnets! Uiteraard zijn álle aanwezige young professionals 40 jaar of jonger (per 1-1-2018).

 

Als klap op de vuurpijl zal de keynote spreker Bas Lansdorp van MarsOne de SUB40 inspireren met misschien wel het spannendste verhaal van de 21e eeuw én de rol die de SUB40 daarin kan pakken. Het draait voor deze nieuwe generatie in vele opzichten om grenzen verleggen. De SUB40 zal verder moeten denken dan de  gebaande paden van vandaag en morgen.

 

AANMELDEN of AFMELDEN

Meld vóór 19 oktober welke talentvolle man én vrouw van uw organisatie onze speciale gasten zullen  zijn (maximaal 2 personen). Zij ontvangen na ballotage hun entreebewijs voor dit grensverleggende event. Het exclusieve HillenraadSUB40-event is uitsluitend toegankelijk voor gasten van 40 jaar of jonger en met een op naam gesteld entreebewijs. Gasten worden op 1 november gevraagd zich te legitimeren.

 

Graag verwelkomen wij uw twee young professionals op 1 november in Noordwijk. Dresscode voor het HillenraadSUB40-event is een look die ‘bij toeval’ perfect gestyled is, namelijk NewYorkChic (echt even kijken!)

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Hillenraad100 via 0174 610 438 of info@hillenraad100.nl

Programma

19.00 – 19.30 uur        Ontvangst

19.30 – 22.30 uur        HillenraadSUB40-event met bekendmaking SUB40-magnets én spraakmakende keynote

22.30 – 23.59 uur        Afterparty en netwerkborrel

Keynote spreker Bas Lansdorp – MarsOne

Het is misschien wel het spannendste verhaal van de 21e eeuw. Als het aan de beursgenoteerde organisatie MarsOne ligt, vertrekken in 2031 de eerste vier mensen naar Mars, om daar in 2032 aan te komen. Voorgoed. Aan hen is het de taak om een menselijke kolonie op deze rode planeet te starten. De eerste selectie van 100 astronauten is al achter de rug. Dit is wat Bas Lansdrop drijft. Hij is een van de twee oprichters van het inmiddels beursgenoteerde MarsOne met een waardering van 25 miljoen. Hij is ervan overtuigd dat deze droom werkelijkheid gaat worden. Op het SUB40 event legt hij uit waar MarsOne staat in de voorbereiding van deze missie en wat de rol van de brede Nederlandse tuinbouw hierin kan zijn. Gaan we samen met hem echte grenzen verleggen en eten de Mars bewoners straks ook volledig circulair geteelde Hollandse tomaten?

Presentatie – Jan Kooijman

De televisiecarrière van Jan begon in 2009 toen hij voor alle SUB40-ers te zien was als acteur in GTST en als jurylid bij So You Think You Can Dance. In 2010 ontving hij de Talent Award tijdens het Televizier-Ring Gala. Daarna presenteerde hij diverse eigen programma’s bij RTL5. Inmiddels maakt hij eigen programma’s voor de NPO bij de KRO-NCRV. Zelf zegt hij: “Ik ben ambitieus, ik wil groeien en steeds beter worden. Dat kan alleen als je nieuwe dingen doet.”

Aanmelden

Graag verwelkomen wij twee van uw young professionals op 1 november. Meld hen op deze pagina vóór 19 oktober aan.

Binnen 2 werkdagen ontvangen zij na goedkeuring per mail een bevestiging. Deze bevestiging is op naam, niet overdraagbaar en dient als toegangsbewijs op 1 november.

verplicht inloggen

 

Heeft u vragen over uw uitnodiging? Neem dan contact met ons op.

Route en parkeren

Het HillenraadSUB40-event organiseren we dit jaar in het Space Business Innovation Centre Noordwijk. Het Space Business Innovation Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Het navigatieadres is:

 

Kapteynstraat 1
2201 BB Noordwijk

 

Wij ontvangen de young professionals graag bij de hoofdingang voor de lancering naar grensverleggende uitdagingen.

Contact

Heeft u voorafgaand aan het HillenraadSUB40-event vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met de organisatie via: info@hillenraad100.nl. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

 

U kunt uiteraard ook telefonisch uw vraag stellen. Belt u dan met 0174 610 438

 

De organisatie van het HillenraadSUB40-event is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur