Home

De Ridderzaal was oorspronkelijk de ontvangstzaal van het grafelijke zalencomplex. Het werd gebouwd in opdracht van graaf Willem II van Holland en rond 1288 voltooid. Sinds 1904 wordt in de Ridderzaal jaarlijks een Verenigde Vergadering der Staten-Generaal gehouden waarin de koning(in) de troonrede uitspreekt. De Ridderzaal wordt tevens gebruikt voor staatsdiners, intergouvernementele conferenties, herdenkingen, ceremoniële handelingen en huldigingen.

 

Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat we hier samen met u het 15-jarig jubileum van het Hortigala van het Jaar mogen vieren. Wij zijn de minister bijzonder erkentelijk voor deze blijk van waardering en de erkenning van de kracht van ons mooie tuinbouwcluster.

 

Graag nodigen we u, mede namens minister Carola Schouten, uit voor de presentatie van de nieuwe Hillenraad100 tijdens de 15e editie van het Hortigala van het Jaar in de Ridderzaal te ‘s-Gravenhage.

Programma

  • 18.15 – 18.45 uur Ontvangst
  • 19.00 uur Opening door minister Carola Schouten
  • 19.00 – 22.30 uur Hortigala van het Jaar met sitting dinner
  • 22.30 – 23.30 uur Afterparty en netwerkborrel

 

  • Keynote Ben Verwaayen, voorzitter Expertcomité
  • Bekendmaking 4 themaprijzen: meest toonaangevend in internationaal, technologie, familiebedrijf en toekomstgerichte onderneming van het jaar
  • Bekendmaking nummer 1 van de Hillenraad100 en nummer 1 van de buitencategorie 500+

Minister Carola Schouten

Carola Schouten is vicepremier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in het kabinet Rutte III. Zij is lid van de ChristenUnie en zat van 18 mei tot 26 oktober 2017 voor deze partij in de Tweede Kamer.

Keynote Ben Verwaayen

Ben Verwaayen is oud-topman van onder andere Alcatel-Lucent en British Telecom, partner van Keen Venture Partners en voorzitter van het Expertcomité. De 67-jarige Ben Verwaayen is al jaren een spraakmakend ondernemer, adviseur van onze minister-president en diens partij, en hij wordt ‘één van de meest invloedrijke zakenmensen van Nederland’ genoemd. Controversieel is Ben Verwaayen ook, maar dat hoort bij het spreekwoord ‘hoge bomen vangen veel wind’.

Presentatie – Tooske Ragas

Tooske Ragas studeerde na het gymnasium Engelse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. Tooske was zangeres in de popgroep Bogy Bogy, begon haar televisiecarrière als vj bij TMF en werd bij het grote publiek vooral bekend door de presentatie van Idols. Verder heeft ze meegedaan aan een musical De 3 Musketiers. Ragas is ambassadeur van War Child en dit jaar verscheen haar eerste kookboek: Appeltje, Eitje!

Aanmelden

In verband met de beveiliging kunt u uw aanwezigheid tot 24 oktober aangeven. De bevestiging ontvangt u per e-mail en is uw persoonlijke entreebewijs. Het entreebewijs is niet overdraagbaar. Het Hortigala van het Jaar is uitsluitend toegankelijk met een op naam gesteld entreebewijs. Gasten kunnen op 1 november worden gevraagd zich te legitimeren.

 

Deze uitnodiging is exclusief en persoonlijk op naam van u en uw privépartner. In verband met de beveiliging vernemen de naam van u en uw privépartner zodat we u persoonlijk nader kunnen informeren.

 

Het Hortigala van het Jaar is een exclusief gala in black tie, een smaakvol sitting dinner en uiteraard met de bekendmaking van de nieuwe noteringen. Dit alles in de unieke en uiterst stijlvolle ambiance van de Ridderzaal.

 

Binnen 2 werkdagen ontvangt u na goedkeuring per mail een bevestiging. Deze bevestiging is op naam, niet overdraagbaar en dient als toegangsbewijs op 1 november.

verplicht inloggen

 

Heeft u vragen over uw uitnodiging? Neem dan contact met ons op.

 

Route en parkeren

Parkeren op het Binnenhof is niet mogelijk. U kunt het beste parkeren in de Pleingarage (Plein 24, Den Haag).

Contact

Heeft u voorafgaand aan het Hortigala van het Jaar vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met de organisatie via: info@hillenraad100.nl. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

 

U kunt uiteraard ook telefonisch uw vraag stellen. Belt u dan met 0174 610 438

 

De organisatie van het Hortigala van het Jaar is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur