[masterslider id=”7″]

HillenraadSUB40-peergroup

Nogmaals dank voor jouw toezegging om als geselecteerd en anoniem HillenraadSUB40-peergroup-lid jouw visie en opinie te geven op een tiental SUB40-kandidaatbedrijven in de tuinbouwsector. Wij zijn voor de lijst van dit jaar op zoek naar de ‘SUB40-magnets’ en willen weten welke bedrijven in onze sector een grote aantrekkingskracht hebben op de doelgroep van mensen onder de 40 jaar.

De HillenraadSUB40-peergroup is een belangrijke pijler in het Hillenraad100-model. Deze ‘peers’ zijn dit jaar allemaal personen van onder de 40 jaar en zijn allen professionals met een eigen visie op de sector en een gemotiveerde opinie bij een selectie van bedrijven.

In onderstaand formulier kun je de ondernemingen van jouw keuze aanvinken en beoordelen. Om te zorgen dat een eenduidige beoordeling plaatsvindt, staat achter iedere waardering (1 tot en met 5 sterren) de betekenis van de waarde. We vragen je om de beoordeling in één sessie uit te voeren en na het beëindigen van jouw beoordeling met de [verstuur] button de keuzes te bevestigen. Wij vragen je uiterlijk 12 september om in ieder geval 10 bedrijven te beoordelen en jouw eigen organisatie uit te sluiten.

<center>© Copyright <!--?php echo date("Y");?--> Hillenraad100</center>