Actuele bedrijfsinformatie ten behoeve van de Hillenraad100 – editie 2024

Voor de beoordeling van uw bedrijf in het kader van de Hillenraad100 maken wij gebruik van informatie uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel, Company Info, publicaties, persberichten, etc. Maar die informatie is nooit volledig. Daarom stellen wij u in de gelegenheid om ook zelf relevante informatie bij ons aan te leveren. Hoe vollediger het beeld is dat wij van uw organisatie hebben, hoe betrouwbaarder de beoordeling en de notering is. Voorkom dat u punten laat liggen in deze competitie.

Vertrouwelijkheid
Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. De aangeleverde informatie wordt alleen gebruikt voor onderzoek ten behoeve van het samenstellen van de Hillenraad100. De redactie van het magazine heeft geen inzage in de bedrijfsspecifieke onderzoekinformatie.

Van de door u aangeleverde kwantitatieve informatie wordt omzet, medewerkers en aantal buitenlandse vestigingen gebruikt voor publicatie in het magazine. Bij informatieonderdelen ten behoeve van het onderzoek kunt u uitdrukkelijk vermelden dat deze informatie niet voor publicatie bedoeld is.

U kunt digitaal uw informatie aanleveren tot uiterlijk woensdag 15 mei 2024. Eventuele vragen ontvangen wij graag via onderzoek@Hillenraad100.nl.

Met vriendelijke groet

Martien Penning
Hillenraad100